• GRATIS VERZENDING > 45,00    
  • SNELLE LEVERING
  • GRATIS RETOUR
Klantwaardering: 9.2
Menu

Algemene voorwaarden


Bedrijfsgegevens:

Modezza cv
Meiveld 161
5501 KH Veldhoven
040 253 20 30
info@modezza.nl
Kamer van Koophandel: 17171367
btwnummer: 813812926B01


 

Artikel 1: Toepasselijkheid

 

1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met de gebruikmaking van de website Modezza webshop zijn uitsluitend deze algemene voorwaarden van toepassing. Modezza maakt gebruik van de INretail voorwaarde. Deze zijn te vinden op de website www.inretail.nl.

1.2 Bij het maken van een bestelling via de webshop aanvaart de klant de algemene voorwaarde zoals hier beschreven.Artikel 2: Prijzen en betalingen


2.1 De vermelde prijzen van de artikelen op de webshop zijn in euro's incl. btw. Modezza behoudt zich het recht om prijzen te wijzigen.

2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van Modezza. Modezza behoud het recht om de bestelling te weigeren of om bepaalde voorwaarden aan een bestelling te verbinden. Mocht de bestelling niet geaccepteerd worden dan zal Modezza dit schriftelijk via de post of mail bekend maken aan de klant.

2.3 Transport binnen Nederland boven de 45,00 is gratis en bij bestellingen onder de 45.00 worden er 3,95 verzendkosten bij geteld. Bij verzendingen naar het buitenland rekenen wij 10 euro verzendkosten. Bij bestellingen boven de 150 euro zijn de verzendkosten naar het buitenland gratis.

2.4 Na een geplaatste bestelling ontvangt u een bevestigings mail met daarin de bestelde artikelen en de totale kosten. Betaling geschied altijd vooraf gedaan te worden via Ideal of via een overschrijving op bankrekening:
NL03 INGB 0007236166 van de ING bank.
Vanuit het buitenland kunt u gebruik maken van IBAN: NL03 INGB 0007 2361 66 en BIC; INGBNL2A.
Bij ontvangst van de betaling worden de bestelde artikelen verzonden.

2.5 Modezza behoud het recht om bestellingen in gedeeltes te leveren. Dit wordt per mail bekend gemaakt aan de klant.

2.6 Prijsvermeldingen die onjuist zijn bijvoorbeeld door verkeerde invoer, druk en/of zet fouten vormen geen verplichting voor Modezza om zich daaraan te houden. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

2.7 Prijswijzigingen zijn voorbehouden.Artikel 3: Leveringen


3.1 Na binnenkomst van de betaling op de bankrekening van Modezza zullen de artikelen verstuurd worden. De levering zal 1 2 werkdagen duren. Mocht dit niet het geval zijn dan zal de klant via de mail hierover geinformeerd worden.

3.2 Overschrijding van de overeengekomen levertijd geeft de klant geen recht op schadevergoeding. Indien er na 30 dagen niet geleverd is heeft de koper het recht op terug ontvangst van het betaalde bedrag.
Dit zal binnen 1 week op de bankrekening van de koper terug gestort worden.

3.3 Modezza doet er alles aan om de webshop zo actueel mogelijk te houden. Het is natuurlijk mogelijk dat er onverhoopt artikelen op voorraad staan die er in werkelijkheid niet zijn. In dat geval neemt Modezza zo spoedig mogelijk contact op met de klant.

3.4 Door gebruik te maken van fotografie is er altijd een geringe kans aanwezig dat de kleuren iets anders overkomen op de foto dan in werkelijkheid. Modezza probeert alles zo waarheidsgetrouw te fotograveren zowel de kleur als de details van de kleding.Artikel 4: Ruilen / Retourneren.


4.1 Mocht er na ontvangst van de goederen geen tevredenheid zijn over de artikelen, dan mag de klant de artikelen 7 dagen na ontvangst aanmelden om retour te sturen.
Dit kan alleen gebeuren in overleg met Modezza door een mail te sturen naar info@modezza.nl
Na melding moeten de artikelen binnen 5 dagen ontvangen zijn door Modezza. De retour proceduren staan vermeld bij verzenden en retour. Na ontvangst van de artikelen mits onbeschadigd zal het aankoopbedrag teruggestort worden op de bankrekening van de klant.

4.2 Indien er verkeerde of beschadigde artikelen zijn geleverd zal Modezza op haar kosten de geleverde artikelen omruilen.

4.3 Alle bovengenoemde punten zijn alleen van kracht als er aan de volgende voorwaarde wordt voldaan:
  • Alle retour zendingen dienen vooraf binnen 7 dagen gemeld te worden, zie punt 4.1.
  • Retour zendingen moeten na melding binnen 5 dagen ontvangen zijn door Modezza.
  • De artikelen mogen absoluut niet gedragen of gewassen zijn,
  • De artikelen mogen geen schade vertonen of vlekken bevatten.
  • Bij de retourzending moeten aanwezig zijn de persoonlijke gegevens en bankgegevens van de klant zodat Modezza zorg kan dragen voor de goede afwerking.
  • Retourzendingen vinden plaatst op eigen risico van de koper.
  • Artikelen mogen alleen retour komen mits voorzien van een orgineel artikel etiket.
  • De artikelen moeten volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt zijn, verkeerd wassen of andere behandelingen vallen buiten de garantie van retour zenden.Artikel 5: Aansprakelijkheid.


5.1 Iedere aansprakelijkheid van de medewerkers van Modezza en de producten van Modezza voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, waaronder bedrijfsschade, gevolgschade, schade aan roerende en onroerende zaken dan wel aan personen worden uitdrukkelijk uitgesloten.
Modezza is evenmin aansprakelijk voor schade die bij uitvoering van de overeenkomst door derde worden veroorzaakt.

5.2 Modezza is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de procucten van Modezza.Voor vragen neem je contact op Modezza.