• GRATIS VERZENDING > € 45,00    
  • SNELLE LEVERING
  • GRATIS RETOUR
Klantwaardering: 9.2
Menu

Inspirerende dames mode in Veldhoven


De dames van Modezza met van L naar R : ANKIE - MONIQUE - LINDA - CONNY - BERTHIE - TESSA

Damesmode in Veldhoven voor vrouwen met kledingmaat 40 t/m 54 vind je bij Modezza more fashion & lifestyle. Modezza is méér dan alleen damesmode in Veldhoven, zo vind je bij Modezza de meest hippe modeaccessoires om je outfit net dat beetje extra te geven en kun je er terecht voor allerlei leuke en orginele cadeautjes. En Modezza doet er alles aan om de damesmode in Veldhoven te promoten: door het hele jaar door diverse mode-gerelateerde activiteiten te organiseren.

MODESHOWS: Hippe damesmode in Veldhoven.           

                    

Elk voorjaar en elk najaar organiseren wij - de dames van Modezza - de Modezza modeshows. Gedurende twee of drie avonden showen we onze nieuwste collectie grote maten damesmode met mode voor vrouwen met maat 40 t/m maar 54. We laten zien welke kleuren het modebeeld van het seizoen bepalen en we tonen inspirerende combinatie's. Onze genodigden kijken nieuwsgierig toe vanaf de eerste rij, want bij de modezza modeshows zit iedereen op een toppositie aan de catwalk. De modehows vinden plaats in lunchcafé Creme de la Creme naast Modezza. Na afloop van de modeshows is de winkel open en shoppen de bezoekers naar hartelust hun outfit uit de nieuwe collectie bij elkaar. 

FLASHY FASHION WEEKEND: Flitsende damesmode in Veldhoven.


Twee keer per jaar in de maanden Mei/juni en in December is het Flashy Fashion weekend bij Modezza. Een weekend waarin de laatste mode aan je voorbij flitst tijdens korte modepresenties in en ( bij mooi weer ) buiten de winkel. Voorbijgangers komen altijd nieuwsgierig een kijkje nemen in de winkel en genieten van een hapje en een drankje tijdens de korte modeshows. Altijd weer een super gezellig event waarbij onze collectie en de modeaccessoires in de spotlichten staan.

LIFESTYLE EVENT: De kerstsfeer proeven en een gezellig avondje uit.

In de periode richting de kerstdagen, organiseren de dames van Modezza een gezellig avondje uit. De dames die het geluk hebben een kaartje gewonnen te hebben via de Modezza Facebook-pagina voor dit event mogen op deze avond al heerlijk de kerstsfeer komen proeven en lekker rond snuffelen tussen al de leuke snuisterijen die varieren van geurkaarzen van de scentships tot de leuke en schattige kerst beeldjes en bungelbeentjes. Windlichten, theelichtjes je kan het zo gek niet benoemen en je kan het vinden bij Modezza. Tijdens deze avond vind er ook een gezellige lotterij plaats met kleine prijsjes maar ook grote prijzen en wees gerust iedereen verlaat deze avond met een leuk gewonnen prijs.