• NIEUWE WINTERJAS NODIG? PROFITEER DAN NU VAN 10% KORTING OP ALLE WINTERJASSEN !!
Menu

Méér Modezza

 

 

Modezza is méér dan alleen een winkel of een webshop. Regelmatig organiseert Modezza leuke, gezellige activiteiten voor dames en heren. Bijvoorbeeld de modeshows of de Flashy Fashion Weekenden. Zo blijft iedereen op de hoogte van de laatste trends op modegebied. Maar er is méér.
 Elk half jaar een modeshow 

Modezza organiseert het hele jaar door leuke activiteiten. De terugkerende modeshows zijn daar een voorbeeld van. Onze modellen zijn dames met een maatje meer. Zij showen de nieuwste collecties van de diverse merken in een, nabij onze winkel gelegen, lunch-café. Zo geniet jij van een lekker drankje én doe je inspiratie op. Daarna ben jij aan de beurt: je snuffelt, je past en je koopt jouw favoriete kledingstuk. En als dank krijg jij van ons tien procent korting op al je aankopen van die avond.
Twee keer per jaar Flashy Fashion weekend


In juni en december staan onze Flashy Fashion weekenden op de agenda. Elke keer met een ander thema. De mode flitst de hele dag aan je voorbij in onze winkel: korte showmomenten van onze seizoenscollectie. Zo doe jij inspiratie op, geniet je van een hapje, een drankje en van onze nieuwe collectie.


                                                                                
                                                          Sparen voor een cadeaubon


Onze vaste klanten sparen met hun klantenkaart. Bij besteding van 750 euro ontvang je een cadeaubon van 45 euro. Alle aankopen (kleding met korting uitgezonderd) worden op je klantenkaart geregistreerd en bij elkaar opgeteld. Zodra je de 750 euro bereikt, ontvang je een cadeaubon van ons.
Jarig? Wij trakteren!


Wij waarderen de loyaliteit van onze vaste klanten. Ben jij aangemeld als vaste klant? Dan ontvang je op je verjaardag een leuke verrassing! Zomaar, omdat je jarig bent.
Je ziet, Modezza is méér dan alleen een (web)winkel. Wij denken met jou mee en doen meer voor jou.
Want wij willen dat jij er goed uitziet en dat jij je goed voelt!
Modezza: Feel good, look good