• GRATIS VERZENDING > € 45,00    
  • SNELLE LEVERING
  • GRATIS RETOUR
Klantwaardering: 9.2
Menu

Twister grote maten

Twister grote maten

Vraag jij jezelf ook wel eens af hoe je zich als dame met een maatje meer op een leuke manier moet kleden? Gelukkig is er tegenwoordig een ruime keuze aan grote maten dameskelding, zoals bijvoorbeeld het merk Twister grote maten. Met Twister grote maten mode hoef je geen maatje 36 te hebben om er goed gekleed uit te zien. De uitgebreide collectie Twister grote maten onderscheid zich door de aparte modellen, de mooie A-lijnen en de mooie stoffen waar ze gebruik van maken.

Twister grote maten mode is vanaf maat 40 verkrijgbaar bij Modezza

Twister grote maten mode gaat vanaf maat 40 en loopt door tot de maat 54. Bij Ieder model wat ontworpen wordt gaat een heel proces vooraf. Welke stoffen zijn er en in welke stof kan je het mooiste en beste ontwerp maken. Bij Twister grote maten damesmode kijken ze vanuit de dame die het gaat dragen en daarbij gebruiken ze de jaren lange ervaring waarbij ze inmiddels weten welke modellen goed passen en voor welk figuur een model geschikt is.

Twister grote maten damesmode, voor ieder figuur een ander model

Dames zijn er in vele soorten en maten en zeker de dame met een maatje meer vormen daarin een leuke uitdaging. Twister grote maten damesmode weet intussen wat voor figuren het meest voor komen. Bijvoorbeeld het zandloper figuur, deze dame heeft een slanke taille en is daarbij iets breder op de heupen. De dames met een peer figuur heeft het allemaal op de heupen zitten en is aan de bovenzijde smal en bij de appel is de buik en borst dikker en de schouders en heupen smal. Zo heeft dus iedere dame wel een bepaald figuur. De meeste modellen van Twister zijn geschikt voor al deze figuren, maar ons advies daarin is pas het gewoon even aan en je ziet zelf of het model geschikt is voor je of niet.